Informační povinnost dle GDPR - aplikace

Společnost 2H C.S. s.r.o. Vás tímto informuje o zpracování vámi poskytnutých osobních údajů v níže uvedeném rozsahu, ve smyslu Nařízení (EU) 2016/679 (GDPR).

 

  1. Účel zpracování - registrace demoverze:

    Pro doručení aktivačního kódu a aktivaci 30. denní demoverze programu 2HCS Fakturace 4. Následně pro jeden kontaktní email pro zjištění spokojenosti.

    Zpracovávané osobní údaje:
    email , IP adresa

    Zákonný důvod a doba uložení:
    Smlouva , doba uložení: 3 roky
    Do vypršení promlčecí lhůty pro případné řešení občanskoprávních sporů.

    Oprávněné zájmy správce , doba uložení: 120 dní
    Na serveru webhostingu jsou osobní údaje uloženy po dobu 120 dní aby nedocházelo ke zneužívání 30. denní funkčnosti programu zdarma.

    Příjemci osobních údajů:
    Vaše osobní údaje mohou být předávány následujícím příjemcům:
    savana s.r.o. - webhosting - zpracovatel

    Předávání do zahraničí:
    Vaše osobní údaje nebudou předávány do zahraničí.

  2. Účel zpracování - registrovaný uživatel aplikace:

    Pro zasílání důležitých informací o používané aplikaci.

    Zpracovávané osobní údaje:
    jméno a příjmení , email , telefon

    Zákonný důvod a doba uložení:
    Smlouva , doba uložení: 3 roky
    Do vypršení promlčecí lhůty pro případné řešení občanskoprávních sporů.

    Oprávněné zájmy správce , doba uložení:
    Po dobu trvání oprávněného zájmu správce, kterým je informovat uživatele aplikace o důležitých novinkách v rámci registrované aplikace.

    Oprávněné zájmy správce , doba uložení:
    Po dobu trvání oprávněného zájmu, kterým je informovat uživatele o nových aplikacích souvisejících s již využívanou aplikací.

    Příjemci osobních údajů:
    Vaše osobní údaje mohou být předávány následujícím příjemcům:
    savana s.r.o. - webhosting - zpracovatel
    Netpetanet s.r.o. - cloudové služby - zpracovatel

    Předávání do zahraničí:
    Vaše osobní údaje nebudou předávány do zahraničí.

  3. Kontaktní údaje správce:

    2H C.S. s.r.o., Haškova 996/6, Kopřivnice 742 21, IČ: 25398989
    Halász Tomáš , Email: tomas.halasz@2hcs.cz , Telefon: +420 776 052 219

Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle zákona o ochraně osobních údajů máte právo:

  • požadovat po nás informaci, jaké Vaše osobní údaje zpracováváme
  • požadovat po nás vysvětlení ohledně zpracování osobních údajů
  • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit
  • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů
  • vznést námitku proti zpracování
  • na přenositelnost údajů
  • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů obrátit se na nás nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů.



za společnost 2H C.S. s.r.o., Tomáš Halász

Sdílejte tento článek: