Informační povinnost dle GDPR - komentáře

Společnost 2H C.S. s.r.o. Vás tímto informuje o zpracování vámi poskytnutých osobních údajů v níže uvedeném rozsahu, ve smyslu Nařízení (EU) 2016/679 (GDPR).

 

  1. Účel zpracování - diskusní příspěvky:

    Zveřejnění příspěvku uživatele v diskusi na webu.

    Zpracovávané osobní údaje:
    jméno a příjmení , email , web

    Zákonný důvod a doba uložení:
    Smlouva , doba uložení: 3 roky
    Po dobu do vypršení promlčecí lhůty pro případné řešení občanskoprávních sporů.

    Oprávněné zájmy správce , doba uložení:
    Po dobu trvání oprávněného zájmu, kterým je zobrazení konzistentní diskuse na webech faktury.cz, gdpr-dpo.consulting, klienti.cz

    Příjemci osobních údajů:
    Vaše osobní údaje mohou být předávány následujícím příjemcům:
    savana s.r.o. - webhosting - zpracovatel

    Předávání do zahraničí:
    Vaše osobní údaje nebudou předávány do zahraničí.

  2. Kontaktní údaje správce:

    2H C.S. s.r.o., Haškova 996/6, Kopřivnice 742 21, IČ: 25398989
    Halász Tomáš , Email: tomas.halasz@2hcs.cz , Telefon: +420 776 052 219

Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle zákona o ochraně osobních údajů máte právo:

  • požadovat po nás informaci, jaké Vaše osobní údaje zpracováváme
  • požadovat po nás vysvětlení ohledně zpracování osobních údajů
  • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit
  • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů
  • vznést námitku proti zpracování
  • na přenositelnost údajů
  • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů obrátit se na nás nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů.

 

za společnost 2H C.S. s.r.o., Tomáš Halász

Sdílejte tento článek: